021 / 472 19 24

gimnazija.nsad@s-markovic.edu.rs

Njegoš utca 22, Újvidék

Пројекат Ђак-репортер

Szerző: Гимназија

Megjelent: 26. május 2020.

У оквиру пројекта Ђак-репортер присуствовали смо радионици Ђак-репортер на СОШОВ-у 13.6.2018. у Техничкој школи „Милева Марић Ајнштајн“ коју је водио новинар Лазо Бакмаз са којим смо том приликом урадили и интервју који је објављен у часопису Пламенко који је додатак Спортском журналу.

Секција је испратила свечано отварање 8. СОШОВА у видео и текстуалној форми и снимили видео-прилог о кошаркашком турниру за дечаке. Наши радови су објављен на званичним страницама Савеза за школски спорт Србије, Савеза за школски спорт Војводине и Спортског журнала.

Снимили смо прилог о атлетичаркама наше Гимназије које су оствариле запажене резултате на Републичком такмичењу и 8.СОШОВ-у, а текст Улични терен ме обликовао – интервју са Душаном Домовићем Булутом објављен је у додатку Спортском журналу.

За емисију Школски спорт Србије урадили смо анкету о спорту која је објављена на    РТС 2.

Снимили смо видео-прилоге: Шампиони града у малом фудбалу и Златна медаља кошарке и баскета на републичком такмичењу – Светини кошаркаши!  и написали текст Апсолутни шампиони Србије који је изашао у додатку Спортском журналу.  Прилог о кошаркашима је емитован у емисији Спорт у школе на РТС 2.

Megjelent a következő kategóriában: Újságíró szakkör
7

Nézd meg ezt is