021 / 472 19 24

gimnazija.nsad@s-markovic.edu.rs

Његошева 22, Нови Сад

ЗЕМЉА МОРА БИТИ ЗДРАВА!

Аутор: Гимназија

Објављено: 29. јуна 2022.

ФЕСТИВАЛ НАУКЕ 2022

ЗЕМЉА МОРА БИТИ ЗДРАВА!

Фестивал науке је завршна активност рада на пројекту чији је циљ да науку приближи ученицима али и да допринесе развоју одговорног односа према животној средини.
У оквиру Фестивала, представљамо своје активности на пројекту као и резултате до којих смо дошли истраживањем. Ученичка истраживања у оквиру пројекта заснована су на једноставним експериментима, повезују различите природне феномене и екологију а резултати имају научни карактер.
Фестивал науке тематског је карактера и посвећен је Међународном дану заштите животне средине.
Истраживачке активности које су реализоване у циљу припреме Фестивала науке 2022 усмерене су на загађење земљишта. Ученици су реализовали једноставне експерименте који се односе на загађење, заштиту земљишта као и унапређење њеног квалитета.
Позивамо вас да посетите Фестивал науке 2022 путем линка  https://festivalnauke.in.rs/

Гордана Хајдуковић-Јандрић

Објављено у категорији: Дешавања | Стручно веће: физика
7

Погледајте још

Неопходна документа за упис у први разред Гимназије „Светозар Марковић“ за школску 2022/2023.

Неопходна документа за упис у први разред Гимназије „Светозар Марковић“ за школску 2022/2023.

Учесници конкурса подносе школи следећа документа:  1) Пријаву за упис – формулар   2) Уверење о положеном завршном испиту, оригинално сведочанство о завршеном основном образовању и васпитању, оригинално сведочанство о завршеном  VI,VII и VIII разреду основне...

„ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ“

„ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ“

ИЗВЕШТАЈ О учешћу у пројекту „ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ“ Датум одржавања:  Децембар 2021.-Мај 2022. године Место одржавања: Гимназија „Светозар Марковић“, Нови Сад Носиоци реализације: Координатори пројекта- проф. Мирјана Јанчић, проф. Милана Стјепановић...