021 / 472 19 24

gimnazija.nsad@s-markovic.edu.rs

Његошева 22, Нови Сад

 Српски |  Magyar

Тим за самовредновање и квалитет рада школе

Тим за самовредновање и квалитет рада школе Драгана Бошковић Томић председник
Александра Поповић  
Зорана Костић  
Гордана Беквалац  
Агота Цикора  
Сања Перић  
Лила Сенти  
Милица Гајић  
Бранислава Црнојачки представник СР
  представници УП

 

Један од Тимова који постоје у нашој школи јесте и Тим за самовредновање и квалитет рада школе, чији задаци су да се стара о обезбеђивању и унапређивању квалитета васпитно-образовног рада спровођењем активности самовредновања и да развија методологију самовредновања у односу на стандарде квалитета рада установа, планирајући периодично и систематично области квалитета рада школе. То просто значи да Тим прати стање квалитета у шест области рада школе, а то су: Развојни план и школски програм, Настава и учење, Постигнућа ученика, Подршка ученицима, Етос и Руковођење и сходно уоченим слабим тачкама или просто, областима за побољшање, предлаже и спроводи активности не би ли се оне минимализовале или чак отклониле.

Као и сваки Тим у нашој школи, и овај тим се састоји од представника свих стручних већа, али и од два представника Ученичког парламента и једног родитеља из Савета родитеља, јер нам је важно да све интересне групе буду укључене, а наши планови и активности транспарентни. На почетку сваке школске године, у складу са Развојним планом школе, Тим саставља план радa, а у јуну подноси извештај Наставничком већу.

 

Треба напоменути да је самовредновање важан сегмент не само рада школе, него сваког од нас појединачно, јер осим што је законска обавеза, оно представља свест о сопственом и свеукупном раду и његовим резултатима. То је уједно и повратна информација и саморефлексија која нам конструктивно указује на то како да будемо још бољи.

 

Тим постоји од 2008. године, а тренутни чланови су: Драгана Бошковић (председник), Александра Поповић, Агота Цикора, Зорана Костић Томић, Милица Гајић, Лила Сенти и Теодор Чичевски.

 

Мејл адреса Тима: svetina.samovrednovanje@gmail.com

 

Драгана Бошковић

 

Дешавања 

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.