021 / 472 19 24

gimnazija.nsad@s-markovic.edu.rs

Његошева 22, Нови Сад

Представљање Гимназије на дану отворених врата у ОШ „Иво Лола Рибар“

Аутор: Гимназија

Објављено: 23. март 2022.

Двочасовна презентација наше Гимназије у виду отворених врата одржана је у суботу, 19. марта у основној школи ”Иво Лола Рибар” у Новом Саду.

Одговоре на сва важна питања будући средњошколаци и њихови родитељи су добијали од професорки Милане Стјепановић и Анке Радуловић.

Најближу слику о гимназијском образовању могли су добити управо од наших ученика. Субјективан доживљај средњошколских обавеза, наставних и ваннаставних активности свесрдно су износили ученици другог и трећег разреда. Посебну пажњу основаца привукао је наш видео материјал – „Ја бирам” – Гимназија ”Светозар Марковић”.

Објављено у категорији: Активности | Актуелности
7

Погледајте још

Дан Отворених врата

Дан Отворених врата

Позивамо вас на Дан Отворених врата у Гимназију "Светозар Марковић", Нови Сад. Дан Отворених врата ће се организовати 15.маја 2024. године од 12 до 15 часова. Позивамо све заинтересоване ученике осмог разреда да дођу и у нашим учионицама, Свечаној сали и школском...

Спортски резултати наших ученика

Спортски резултати наших ученика

Фудбал: На општинском и окружном такмичењу у футсалу наши ученици су освајали прва места и квалификовали се на међуокружно такмичење. Екипу је припремао и водио проф. Ђорђе Мадић Ментор _Одбојкашке екипе: Миодраг Кијановић, проф. [gallery...