ПОСЕТА СЕГЕДИНСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

10. новембра 2012. године руководство и  представници наше гимназије су посетили сегединску Уједињену Гимназију „Етвеш Јожеф“. У оквиру ове посете директори школе су потписали споразум о сарадњи, који омогућава да у будуће на вишем нивоу и на различитим методима сарађујемо са том институцијом.

Позивамо ученике и професоре наше гимназије, да учествујете у избору заједничке емблеме, која би остала у будуће симбол сарадње ове две школе. 9 (девет) емблема су биле израђене у оквиру наше посете: 5 (пет) ученика из наше школе и 4 (четири) из Гимназије „Етвеш Јожеф“ су радиле на радовима. Слике емблема су постављени на сајт Гимназије „Етвеш Јожеф“ (http://www.ejg-szeged.sulinet.hu/index.php/hirdetmenyek/61-hirdetmenyek/...), где ће се отворити гласање од 15. новембра 2012. године, директан линк ћете наћи и на нашем сајту школе.

Ближе информације о емблемимa и о њиховом значају можете добити од чланова наше екипе, који су радили на њима: Агнеш Балиж (I-1), Ласло Ђураки (II-1), Кристина Драх (III-1) Марта Лоц и Ксенија Цвејић (IV-6).

Начин гласања: на назначен линку нађете сајт где се налазе слике емблема. Слике су анонимни, само број имају. Када изаберите слику, даћете и вашу електронску пошту, где ћете добити један мејл са линком за потврду гласања. Без потврде гласање неће бити примљен. Са једног е-мејла само једном се може гласати.

Рок гласања је од 15. новембар 2012. до 15. децембар 2012! За време гласања емблеме ће бити изложени на ходнику приземље.

Емблема са највише гласова ће постати симбол сарадње између две школе!

Званично проглашење резултата гласања биће обљављен у марту 2013. у оквиру прославе јубилеја наше школе.